tirsdag den 13. september 2022

Sommer-strømpegarn fra Netto

 Jeg har jo altid gang i et par strikkede strømper, nogle gange tager det længere tid at strikke et par end andre gange, det er ofte betinget af hvor mange nattevagter jeg har og om der et tid til at strikke. Jeg køre heldigvis ikke så meget i bus længere, hvor jeg også strikkede strømper, da jeg er flyttet og derfor får jeg ikke strikket så meget på mine strømper. Men i går fik jeg et par færdige, et par strikket i sommergarn, et par som er til mig selv. 

Jeg har købt sommer- strømpegarn i Netto for efterhånden længe siden. Sommergarnet består af 58% Bomuld, 33% Akryl og 9% Polyamid.

Strømpen er str. 39, jeg har slået 64 masker op på pind 2 til ribben og skiftet til pind 2½ til resten af strømpen, men jeg synes faktisk at strømpen er lidt for stor i omkreds, så har slået 60 masker op til det næste par strømper. Jeg er så spændt på hvordan garnet opføre sig i vask, om det evt. krymper lidt, for så vil den jo nok komme til at passe med de 64 masker. 

Det er et dejligt meleret garn, som er nemt at strikke af og skønt at have på. Dejligt at kunne have hjemmestrikkede strømper på om sommeren, uden at fødderne koger helt op.











2 kommentarer:

  1. De er fine hvilken opskrift har du brugt synes hælen er flot

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak. Det er en opskrift jeg har i hovedet, men du kan strikke efter en opskrift på Sokkeskolen https://www.alt.dk/haandarbejde/sokkeskolen, jeg har beskrevet hvordan jeg laver hælen i et andet opslag https://muttiskrestivedukkehus.blogspot.com/2022/08/sadan-strikker-jeg-hl-i-mine-strmper.html
      God strikkelyst.

      Slet