lørdag den 20. juni 2020

Stockholm slipover v-neck er færdig.

Hold da op hvor er jeg glad for min nye slipover, den passer perfekt over sommerkjolen og varmer godt når man skal med bussen kl. 5.15 om morgenen. Den er dog for varm at have på når jeg er inde, men til vinter så kan jeg have den på hele dagen. 

Min slipover er lavet efter opskriften hos Petiteknit, den hedder Stockholm slipover v-neck. Jeg har strikket i en tråd Reloved Merion fra Smuksak garn, og en tråd Brushed Alpaca Silk fra Drops. Jeg har strikket på pind 3 for at få strikkefastheden til at passe, så den er blevet meget tæt strikket. Ribkanterne er strikket på pind 2. Alle ribkanter er lukket af med Italiensk aflukning, Jeg synes det bliver super flot og elastisk. 

Hvor meget jeg har brugt af hver tråd ved jeg faktisk ikke, da den er strikket af nogle rester jeg havde liggende. Brushed Alpaca silk havde jeg bare nogle enkelte nøgler liggende og lidt rester, derfor er den blevet stribet. 

Jeg har strikket den noget længere end i opskriften, den skulle jo nå ned over maven. Jeg har strikket en str. 3xl. Den er blevet vasket, centrifugeret, blokket og tørret inden den blev taget i brug. 
Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar