lørdag den 27. april 2019

Endnu en bølge trøje

Det er ved at være længe siden jeg har fået lavet noget færdigt, jeg har ikke haft så meget tid og energi til at strikke eller hækle, jeg har haft meget at læse på studiet, arbejde ved siden af og så er jeg oven i købet også ved at pakke min lejlighed ned, jeg skal nemlig flytte.

Men nu har jeg endelig fået en trøje færdig til en fra min klasse, det er Bølger fra ByAmstrup, også denne gang er den strikket i to tråde Drops Sky farve 18 Støvet Rosa, det er et super blødt garn lavet af 74% Alpaca 18% Polyamid og 8% Uld. Det er spundet på en helt speciel måde, så det nærmest er hult inden i, hvilket gør at det er flor let, luftigt og mega blødt.

Sidste gang jeg strikkede den, strikkede jeg det antal bølger som stod i opskriften, men den blev for lang, både på ærmerne og selve trøjen, så den her gang her jeg strikket efter antal cm arbejdet var, så den passer med de mål som står i opskriften.
Grunden til at målene ikke passede på min egen, er at strikkefastheden godnok passer på antal masker på 10 cm, men ikke på antal rækker, da jeg jo har brugt Sky i stedet for Air.
Halsen er strikket dobbelt så lang som i opskriften.

Nu skal trøjen bare afleveres og så håber jeg at hun bliver super glad for den.


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar