mandag den 30. marts 2015

Ægte patentstrik

Neonatal strikke gruppen efterlyste store bløde tæpper strikket i patentstrik, til at svøbe hypersensetive børn i. Altså børn der feks. er født af misbrugere.Jeg har aldrig prøvet at strikke noget i ægte/ hel patent, så det var også sjovt at prøve en ny teknik.

Tæpperne skal være 50 x 55 cm og strikket i den tykke bomuld 8/8.... jeg gik straks i gemmerne og fandt noget Drops Paris, En lækker Pink farve 06 og mellem rosa farve 33. Bagefter tog jeg ned til min lokale garnpusher og købte Mayflower 8/8 i grøn, farve 962 og blå, farve 992. Planen var så at strikke to stribede tæpper.

Men ak ak ak jeg skal huske at læse hele opslaget og huske at nærlæse det. Tæpperne skal helst være ensfarvede og i babyfarver eller jordfarver, altså sarte farver, så børnene ikke får for mange impulser..

Jeg er ikke klar over om de farver jeg har valgt er for skrappe, men jeg besluttede mig for at lave dem alligevel. Jeg strikkede dem så ensfarvede, dog ikke det i Paris, da jeg ikke havde nok pink til et tæppe.
Jeg har strikket dem alle tre på en gang for jeg synes nemlig det er smart at få tre tæpper færdige på en gang.

Hvis farverne er for skrappe, ved jeg at tæpperne ikke går til spilde, men så bare bliver brugt på en anden afdeling på sygehuset.

Noget der så undre mig og som er ses meget tydeligt, er at der er stå stor forskel på restgarnet. Jeg har jo strikket tæpperne helt nøjagtigt ens, lige brede og lige lange og de vejer næsten også det samme. det grønne er 2 gram lettere end det blå, Der er bare alligevel meget mere grøn  tilbage end der er blåt, Nogen der har en forklaring på det ?
Så stor en forskel er der på resterne af blå og grønDer skulle noget mere Drops Paris til , for at få det rigtige mål2 kommentarer:

 1. Hello, I love your crochet, it is beauty, I love this colors, I follow your blog, I have a blog about crochet with free patterns and free crochet diagrams, visit me , hugs from Brazil.
  Visite meu blog - Tita Carré - Crochet

  SvarSlet
 2. Than you Roberta ... I am glad you like my blog.
  I have visit your Blog, and started following you :-)
  Hugs from Denmark

  SvarSlet