onsdag den 26. august 2015

Wifi taske, hæklet

Jeg får ikke så meget fra hånden lige for tiden, det er der flere grunde til, men to af de største grunde er :
1:  Jeg er ved at sy en kjole til mig selv, som driller mig helt vildt meget, jeg synes den er svær at lave og så har jeg lavet nogle dumme fejl, en af dem er at hoppe over et af de første sypunkter, nemlig at sy en af belægningerne på, så det bøvler jeg ret meget med.

2: Jeg bruger meget af min tid på at skrive jobannoncer, pyha det er hårdt at søge nye jobs og at skulle skrive så meget positivt om sig selv.

Nå men jeg har da fået lavet lidt, jeg har fået strikket den sidste af knægtens sokker, I kan se dem Her og så har jeg fået hæklet en lille taske til mit nye smarte lille trådløse WIFI, så det kan hænge tæt ved stikkontakten når det oplader ( det skal oplades ret tit OG det skal gerne være midt i huset, så det kan række ud til alle rummene)

Jeg har brugt en rest Bumbo Cotton Mix, 50% akryl og 50% bomuld. Slået 50 lm op, Hæklet hstgm i bageste maske indtil længden var ok. Den er hæklet sammen med km og til sidst er det lavet en kant af hstgm, en hank af lm, og til sidst er der hæklet en række med fm hen over hstgm og lm rækken.

Jeg havde lidt flere rester af dette garn og det blev til karklude, de er ikke lige store, men pyt, i mit køkken skal alle ting ikke være snor lige og ens. Jeg foretrækker dog min karklude i 100 % bomuld, men de har kan godt lige få lov af snige sig ind mellem de andre.


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar