mandag den 10. august 2015

Sokker og dødningehoveder

er efter min mening ikke en god kombination, ikke fordi jeg ikke synes det er flot, men fordi jeg synes det er vildt svært at strikke. Det er første gang jeg har strikket sokker med mønster og jeg synes det er hunde svært, synes nemt trådene bag på bliver for stramme og så forsvinder mønsteret jo.
De steder hvor der var mange masker af en farve, ja der blev trådene jo for lange og ville nemt kunne  blive fanget af en tå eller to, det problem løste jeg dog ved at sno den tråd som ikke blev brugt, rundt om den tråd der blev strikket med.

Der blev også huller i hjørnet hvor hælen starter, men dem kunne jeg da heldigvis lukke da jeg hæftede enderne

 Jeg har tit strikket med flere farver, men det er altså nemmere på en rundpind eller  at strikke ærmerne hvor der er flere masker.

Jeg har strikket af Bumbo strømpegarn med AloeVera, købt for flere år siden.

Sokkerne skulle knægten have i forbindelse med hans 25 års fødselsdag, de skulle indgå som en ekstra gave i forbindelse med min tale til ham, jeg nåede dog kun at blive færdig med den ene, men det gjorde ikke så meget, så blev det bare en morsomt indslag og han får den sidste sok i løbet af næste uge.

Diagrammet til dødningehovederne er fundet på facebook gruppen De glade sokke-strikkere/hæklere det er Pia Møller Hansen som har lavet diagrammet, det ligger ved hendes billede, under kommentarer.Trælse huller, som heldigvis kunne syes sammen.
Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar