fredag den 8. maj 2015

Opdate på Soyagarn fra Netto

Nu har jeg endelig taget mig sammen til at bruge mit Soyagarn og blive færdig med den cardigan jeg startede på for over et år siden, helt præcist januar 2014.

Da jeg blev færdig med min Plissejakke, bestemte jeg mig for at der skulle laves mindst en UFO færdig inden jeg startede op på et nyt projekt, det har jeg så holdt og skal til at finde ud af hvilket nyt projekt jeg skal i gang med. Tror det bliver hæklede blomster til min niece´s trøje, som hun meget gerne vil have mig til at lave.

I kan læse mit første indlæg om dette garn HER.

Opskriften er fra Drops 65-9

Jeg skrev godt nok i det første indlæg, at farverne i farve 1 og 3 ikke lå så langt fra hinanden, men da jeg så først kom til at hækle af dem begge, er der alligevel en stor forskel, men jeg synes ikke det gør noget at blande dem. Jeg skrev også at jeg havde 10 nøgle ialt, men efterfølgende købte jeg endnu  et nøgle af farve 3 og det var godt, ellers havde jeg ikke haft nok. Har brugt knap 11 nøgler  ialt.

Nogle ting jeg har lært mens jeg har lavet den her cardigan er:
Det kan godt betale sig at lave en hækleprøve, samt bruge tid på at regne ud hvor mange meter garn der skal bruges til et stykke arbejde, inden man går i gang. Den tid er givet godt ud i sidste ende, så man ikke ender op med at mangle garn til at færdiggøre sit arbejde, eller have alt for meget.

Det er en god ide at prøve arbejdet løbende, især ærmerne. Jeg havde næsten lavet begge ærmer færdige da jeg lige skulle prøve et af dem, for at se om længden passede og fandt dermed ud af at det var for stramt. Der var ikke andet at gøre end at trævle op og starte forfra. øv øv øv.

Jeg synes resultatet er blevet super godt,  jeg er især vild med ryggen, synes de seks midterste ruder giver et godt udtryk.

Da jeg har garn til at ligge til to cardigans mere sætter jeg den her til salg i min AmioAmio butik. I kan finde et link til denne til højre her på siden. ER SOLGT, men der er kunne jo være andet interessant til salg, så tag da et kik rundt i butikken alligevel.Tror det skal gøres sådan her, prøver det i hvert fald. 

Inden ærmerne hækles på
Øv øv et ærme trævlet op, så mangler det et, surt arbejde.


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar