torsdag den 30. maj 2019

Infinity hearts Baby merino

Dette indslag er sponsoreret af RITO.DK

Jeg blev tilbage i februar kontaktet af Rito.dk, at de havde set min blog og måske gerne ville starte et samarbejde med mig, hvis jeg var interesseret. Det  var jeg og fik tilsendt 8 nøgler Infinity Hearts Baby Merino mod at når jeg havde lavet noget af det, anmeldte garnet på her på min blog.

Nu er jeg færdig med Tiny Tulips fra Knitting for Olive, jeg har brugt 5 nøgler.
Det er et utroligt blødt garn at strikke af, garnet er løst spundet af fire fluffy tråde, der giver garnet et snoet udseende. Selv om garnet er løst spundet, så skiller det faktisk ikke af når du strikker med det, det kan god skille når man strikker baglæns, men ikke noget man kan se når man strikker af det igen.

Tiny Tulips har været sjov at strikke, selv om jeg godt nok havde problemer med mønsteret i starten, men da jeg endelig fandt ud af det, kørte det bare derud af.
Jeg skulle virkelig holde tungen lige i munden da jeg skulle strikke bukser og nederdel sammen, men det gik, uden at tabe for mange masker. Jeg synes den er blevet helt vildt flot.

Jeg er meget tilfreds med garnet, er sikker på det bliver det lækreste børnetøj ud af det, så jeg har allerede bestilt noget hjem i andre farver, så jeg kan lave mere børnetøj.
Jeg vil hækle en lille kyse/hue af resten af garnet, er meget spændt på om det er lige så dejligt at hækle af som der er at strikke af. Det får i af vide i et andet indlæg.


Nu er det så op til Rito.dk om de har lyst til at fortsætte samarbejdet med mig. Jeg vil helt sikkert gerne teste flere af deres garner.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar