onsdag den 1. juni 2016

Gaia sjal i Moskusgarn

Jeg har strikket det smukkeste sjal til min skønne veninde i Danmark og jeg har strikket det i det mest vidunderlige, skønne, bløde, smukke, pragtfulde, vanedannende garn .... MOSKUSGARN ... hold nu op så blødt det er at sidde med.

Jeg har brugt 80 g garn et-tråds garn, strikket på pind 4. Tyndt og flor let.

Opskriften kan du købe som kit hos Englegarn eller du kan finde opskriften gratis på hendes facebook side Lace Sjaler du finder opskriften under filer, her kan du også finde et dokument med link til hjælpe videoer.

Det har været sjovt at strikke sjalet, men det kræver også stor koncentration, mønsteret er ikke til at huske uden af, så man skal følge med på papiret hele tiden og så skal man have en stor portion tålmodighed når man skal til at strikke kanten, da den tager en evighed. Der skal vendes hele tiden og da der er 322 masker skal der strikkes 644 pinde, for det er jo kun hver anden gang man strikker en maske fra selve sjalet med. Men det er helt sikker arbejdet værd.

Mit sjal måler 65 cm i højden og 120 cm for oven. Jeg synes sjalet er pænt som der er og har derfor valgt ikke at blokke det.

Nu skal det bare pakkes og sende til Danmark.
Den spæde men spændende start

Ca. halvvejs færdig med selve sjalet


Godt i gang med borten

2 kommentarer:

  1. det ser virkelig meget blød ud, fint sjal, men hold da op, hvor er det meget arbejde i det :0) LG aus Dänemark Ulrike :0)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er også super blødt Ulrike, lige så blødt som vat. Ja det har været et stort arbejde, men det færdige resultat er så godt, så det har været det hele værd.

      Slet