onsdag den 11. juni 2014

Vævestrik

Jeg var på biblioteket i går, for at aflevere nogle bøger og selvfølgelig skulle jeg da lige hen og se om der var nogle strikke eller hækle bøger, som jeg skulle have med hjem til inspiration. Det var der, en af dem jeg tog med hjem var: Vævestrik, flerfarvestrik med en farve ad gangen af Madelaine Jansson og Lotta Bengtson. Den bog er da bare en god inspirations kilde og den skal jeg helt sikkert have i min samling af håndarbejdsbøger.
Ja hvad skulle jeg så lave, med det der vævestrik og hvilket mønster skulle jeg starte med, ikke fordi jeg ikke har projekter nok igang, men bare fordi jeg slet ikke kunne vente med at komme igang med vævestrik.
Jeg bestemte mig for et lille projekt, som  er hurtigt at lave og som jeg kan sidde og lave ude i solen, som ikke vil være for varmt at sidde med om dagen, så kan jeg jo strikke på min plissejakke om aftenen.
Jeg er derfor begyndt på et lille tæppe til neonantalafdelingen.Tæppet skal være i tre farver, sort, blå og limegrøn, jeg vil forskyde farveren, så sort kommer til at ligge over den blå, når jeg begynder på den limegrønne farve. Der skal hækles en kant rundt om tæppe, men om den skal være sort eller laves af alle tre farver, har jeg ikke bestemt mig for endnu... nu får vi se. Jeg skal nok ligge et billede op af det færdige tæppe.

Øverst ses bagsiden og nederst forsiden af arbejdet. 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar