onsdag den 30. april 2014

Strikke/hækle-blokeringen ramte så også mig.

Uhh det er længe siden jeg sidst har fået vist og skrevet noget her på siden.
Men men men jeg har ikke fået lavet så meget, jeg har været ramt at en blokering på alt der hedder kreativitet, jeg har faktisk intet fået lavet, men nu er jeg i gang igen, har fået strikket på min plisse jakke og skal nu igang med at hækle lidt og over middag, skal jeg til at sy buksedragten til min datter, samt bage rugbrød. Jeg har fri idag og det skal udnyttes.

Grunden til at jeg har været gået i stå, tror jeg ligger i at jeg har alt for mange projekter i gang lige nu, så nogle af dem SKAL altså afsluttes, men det der slog hovedet på sømmet var problemer med de små Crocodile baby sko. For det første er det garnet der har drillet, eller retter garnets farveskift, de er for lange, så det er svært at få skoene ens i skaftet, jeg ved godt at nogen vil være lige glad med det, men det genere mig og vil ikke aflevere noget jeg ikke selv er tilfreds med. Så jeg er enten nødt til at hækle en del fødder og så derefter skaftet på skoen, ved at finde et sted i garnets farveskift der vil komme til at passe nogen lunde, eller også tvinde garn op på en "garnknogle" til jeg finder et sted der passer. For det andet,den baby der skulle have det første færdige par, ham hvis mor havde bestilt det første par, han havde for lange fødder, så de var for små til ham .... øv hvor blev vi begge skuffede.
Mine sko er 8 cm lange og hans fødder var 9 :-( ..... nu er jeg så bange for at der slet ikke er så små babyfødder, men i opskriften stod der 8 cm til baby....mit store spørgsmål er så, hvad er det normale mål for en babyfod ???

Her får i lige et billede af, hvad jeg mener med at de ikke er ens i farveskiftet..... så må I meget gerne meldt tilbage til mig om det bare er mig er der alt for perfektionistisk og hys :-)


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar